users online

Friday, September 18, 2009

Listen UP!

Λοιπόν, ακούστε πως έχουν τα πράμματα :

Το party ξεκινάει την Παρασκευή 25/9 από τις 18:00 (αυτά που συμβαίνουν το ηλιοβασίλεμα τα κυνηγάει όποιος ξέρει -χώρια που είναι καλύτερο να έχεις δει ένα χώρο την ημέρα για να τον ζήσεις ανετότερα τη νύχτα) και θα διαρκέσει το λιγότερο μέχρι και το ξημέρωμα Σαββάτου το περισσότερο μέχρι και το ξημέρωμα της κυριακής (πού ξέρεις;). Γι αυτό ένα best-practice για τους εκδρομείς είναι να έρθουν με αυτοκίνητο που θα παίζει ρόλο βάσης (parking έχει άπειρο) με sleeping-bags, μαγιό, πετσέτες, ζεστά ρούχα, κρύα ρούχα, υφάσματα για στρώσιμο στην άμμο, φαγητά, ποτά, οδοντόβουρτσες κτλ). Τώρα όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο ή δεν πρόκειται να τη δουν εκδρομικά αλλά hit and run party τότε το τραμ λειτουργεί όλο το 24ωρο (ah yeah! αυτό σημαίνει ότι γυρίζουμε άνετα όποτε γουστάρουμε και όσο και αν έχουμε πιει) και έχει και λεωφορείο (στάση 2η αγ. κοσμά και για τα δύο). Για το πού ακριβώς είναι η ελεύθερη παραλία του ελληνικού aka αγ κοσμά δεν έχετε παρά να δείτε τον χάρτη μας http://tinyurl.com/qaopqw Χτυπήστε πάνω στα landmarks για να καταλάβετε τί παίζει, πλοηγηθείτε κτλ)

Μια απάντηση σε κάτι για το οποίο εύλογα θα διερωτάστε: "μα καλά..beach party τέλη σεπτέμβρη;"
Μα ναι. Περί αυτού πρόκειται. Παρακολουθούμε όπως και σεις πολύ στενά τον καιρόhttp://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12 και θα έχουμε συνεχή ανατπόκριση από το θεϊκό αυτό μέτωπο. Το θέμα είναι ότι η παραλία (το βλέπετε και μόνοι στο χάρτη) προβλέπει πάρτυ και σε περίπτωση που βρέξει ακόμα και σε περίπτωση που βρέχει. Έχει μεγάλο, ευρύχωρο υπόστεγο και djbooth στημένο(!). Χωρίς πλάκα, δείτε τις photo στο blog http://whatstreetparty.blogspot.com/ ή εδώ από κάτω). Το πράγμα δηλαδή σε μια τέτοια περίπτωση θα έχει όπως στο λυσσιατρείο : γύρω-γύρω βροχή και στη μέση αγάπη (και θέα). Εσείς θα χάσετε.

Πάμε τώρα σε κάτι άλλο. Σε απόσταση βολής από το χώρο του πάρτυ θα έχει καντίνα με καλές τιμές (που φανταζόμαστε θα επιτύχουμε με τον καλημέρα καντινιέρη). Όμως αυτός θα έχει μπύρες, μετά δε θα ναι πολύ κρύες, κοκτέιλς δεν έχει, από φαϊ ποιος ξέρει, decadance.. Το νόημα του πάρτυ είναι ότι είναι μεταξύ μας όχι εκατέρωθεν. Αυτό σημαίνει ότι όλοι φέρνουμε πεσκέσι ποτό με το συνοδευτικό του (τόνικ, κοκακόλα κτλ) για να πιούμε εμείς και να κεράσουμε. Είναι μια πολύ μελετημένη μέθοδος που άμα τα βάλεις κάτω μπορείς να κάνεις το πάρτυ της ζωής σου με 10-15Ε το σύνολο γιατί δίνεις και σου έρχονται ασταμάτητα. Το καλύτερο! Εμείς θα έχουμε εξασφαλίσει φρέσκο τραγανό πάγο, ποτηράκι πλαστικό (ένα ο καθένας γαμώτο) και μοσχολέμονα(!). Συνεισφορά σε όλα αυτά αλλά και προσθήκες όπως ανανάδες, δυόσμους, πορτατίφ για να βλέπουμε στο μπαρ, ξύλο κουζίνας, σφηνοπότηρα κτλ more than welcome)

Και τώρα το λόγο παίρνει ο πελαργός : υπάρχουν ήδη και θα έχουμε και άλλες σακκούλες σκουπιδιών και ο κόσμος θα είναι πολύς και τα ποτά πολλά και τα τσιγάρα πολλά και γάμησέτα. Και άντε να μαζευτούν όλα αυτά. Ενω αν είμαστε όλοι σωστοί; Και τί ας πούμε και να φύγουμε από ένα πάρτυ και να αφήσουμε μια παραλία μπουρδέλο; Και πόσο μάλλον αυτήν την παραλία που μέχρι πρώτινως είχε κρεμασμένο πανώ (κρίμα που ξεστήθηκε να κλανατε λίγο) που έλεγε "αυτήν την παραλία την καταχτήσαμε με αίμα. ας την προσέξουμε σαν τα μάτια μας". Θυμάστε..

Λοιπόν αρκετά τα είπαμε. Δε θα χαθούμε άλλωστε. Αφίσες άμεσα να στείλετε (τώρα τα ξέρετε σχεδόν όλα). Α, και κάντε και κάνα share. Μιλήστε. Δώστε κάνα λινκ καμιά photo. Κλαίει το facebook. A ναι : Ο ήχος θα είναι 6Κw (!) από χειροποίητο ηχοσύστημα μερακλή (μα καλά είναι δυνατόν; πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση;). Επίσης θα έχει φόνικες, πανιά που κυμματίζουν, celine dion, φώτα γλυκά, φώτα πολύχρωμα, φώτα λέιζερ, φωτιές, κατεστραμμένα glitter clubs, διαστημανθρώπους, κλειδωμένες χημικές τουαλέτες, πυροτεχνήματα, άμμο και θάλασσα (είπα ότι κάναμε μπάνιο και η θάλασσα ήταν ζεστή, μέσα είχε άμμο και μύριζε εντός των ορίων δερματολογικής ασφαλείας -καλά δεν παίρνoυμε και όρκο αλλά δεν πάθαμε τίποτα ούτε όλοι αυτοί οι παππούδες τις κυριακές -ναι, γι αυτό γίνεται παρασκευή)

4 comments:

idealhsths said...

επος.

ενα all-time θαυματάκι από απλούς (?) ανθρώπους
δε λέω άλλα. θα το χοντρύνω :P


το πάρτυ θακρατήησει οπότε σκεφτείτε τι θα θελατε σε παραλία (και φέρτε το!)

TRELANDJAS MIXER said...

ναμαι κ εγώ!!
ηρθα διάβασα κ είμαι γεμάτος ενέργεια να βοηθήσω όσο γίνεται , γιατί πρέπει να βγ'αλω το υγρό που έχει εγκατασταθεί στο δεξί μου γόνατο.
περιμένω εντολές - είμαι κάπως έξω από τα νερά μου, 2μίση μήνες έλειπα -σας χαιρετω όλους κ είμαι ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ που λεγαμε οταν είμουν λυκόπουλο

Inta said...

τι, ήσουν λυκόπουλο!; ε lol ρε Η20

let's move peeps!

idealhsths said...

ρε Νερέ

τι υγρό , όλος νερό δεν είσαι? (!)
τι μας λές εδώ χάμω τώρα και μας τρρρλένς

'έξω απ'τα νερά' του ο H2O
ε ρε γλέντια


(αντίχειρας κρατάει μικρό δάκτυλο και τρια δάκτυλα κρόταφο όλο καμάρι)